Hidrobiológiai Tanszék
Oktatás

A Hidrobiológiai Tanszék az egyetemi szintű oktatás minden szintjén (graduális képzés, posztgraduális képzés, doktori képzés) fejt ki oktatási tevékenységet.

Az aktuális kurzusainkat felvett hallgatók számára folyamatosan fejlesztjük a Hidrobiológiai Tanszék információs oldalát, ahol regisztrációjukat követően, a számukra rendelkezésre bocsátott jelszó segítségével beléphetnek arra az információs felületre, ahol elérhetőek az aktuálisan folyó kurzusokhoz kapcsolódó oktatási segédanyagok, ill. az előadások pdf formátumban rögzített anyagai.

MSc-képzés

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karán, 2009 szeptemberében Hidrobiológus MSc indult, amiről részletes információ itt található!

A Hidrobiológiai Tanszék az új felsőoktatási képzési struktúrában részt vesz a Biológus MSc és a Természetvédelmi mérnök MSc képzésben is.

BSc-képzés

A Hidrobiológiai Tanszék részt vesz a Biológia BSc, a Környezettan BSc, a Környezet-egészségügyi referens BSc, valamint a Biomérnök Bsc hallgatóinak oktatásában, a Hidrobiológia, a Vízminősítés, az Élővilág információrendszere, az Ökológia, valamint a Környezetállapot-értékeles tárgyak oktatásával.

A BSc záróvizsga és szakdolgozati követelményekről részletesen itt tájékozódhat.

Az MSc és BSc oktatáshoz kapcsolódó anyagok:

        * Hidrobiológus MSc diplomamunka követelmények
        * Hidrobiológus MSc záróvizsga tételek
        * Szakdolgozati lehetőségek
        * Tantárgyi tematikák