Hidrobiológiai Tanszék
Melyik faj legyen az év hala 2015-ben?

    A Magyar Haltani Társaság a korábbi évekhez hasonlóan idén is a társaság honlapján szavazókra bízza a döntést, hogy melyik faj legyen az év hala 2015-ben.

szavazás ittMagyar bucó lett az év hala 2014-ben!

    A Magyar Haltani Társaság honlapja bemutatja 2014 év halát!

részletekDebreceni Hidrobiológus Kör

    Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Debreceni Hidrobiológus Kör (AQUAGROUP) 2013. november 4-én 18 órakor az Ökológiai Épület alagsor 113-es termében tartandó rendezvényére, és az azt követő kötetlen beszélgetésre.

részletekMelyik faj legyen az év hala 2014-ben?

    A Magyar Haltani Társaság a korábbi évekhez hasonlóan idén is a társaság honlapján szavazókra bízza a döntést, hogy melyik faj legyen az év hala 2014-ben.

szavazás ittMilyen halfaj látható a képen?

    Halismeret játékos keretek között a Magyar Haltani Társaság honlapján!

részletekMenyhal lett az év hala 2013-ban!

    A Magyar Haltani Társaság honlapja bemutatja 2013 év halát!

részletekVáltozások a védett fajok körében

    A MAGYAR KÖZLÖNY 2012. évi 128. számában jelent meg Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter 2012. október elsejétől hatályos 100/2012. (IX. 28.) VM rendelete, amely újraszabályozta a védett és fokozottan védett növény- és állatfajok körét, valamint ezek eszmei értékét.

részletekMoodle rendszer hibája

    Kedves Hallgatók! A Moodle rendszer hibáját el sikerült hárítani, a regisztráció most már hibátlanul működik! Azok a hallgatók, akiknek problémája volt a Moodle rendszerbe történő regisztráció során azok regisztráljanak újra. Akinek ez nem sikerül, az keresse a tanszék munkatársát, Antal László-t.Térképen az év hala

    Az év halainak választott fajokról a Magyar Haltani Társaság recens előfordulási térképet tervez készíteni.

részletektovábbi hírek hamarosan...